Fugler

Killer Whale: beskrivelse og bilde

Det raske svaret: i gjennomsnitt 4-5 år.

Svaler, som vi så ofte møter, kalles svelger eller svelger. Det er en liten trekkfugl som bor på de fleste kontinenter. Den adskiller seg hovedsakelig i sin lange hale med et kutt i form av en gaffel.

Svaler tilpasser seg lett til det miljøet de befinner seg i, slik at de kan overleve i vanskelige situasjoner. De bosetter seg nær vannet. Bruk ofte de gamle, forlatte bygningene, der de bygger deres rede.

Fuglene ankommer i midten av mai og begynner umiddelbart å lete etter et sted å bygge en rede, hvor egg blir lagt. Svelgen inkuber eggene i ca 12-13 dager, hvorpå ytterligere tre uker matretter kyllingene. Den sistnevnte forlater sin rede i slutten av juni. Fly finner sted i september - fuglene flyr til Afrika eller Asia.

Svaler bruker insekter som mat. Disse inkluderer fluer, forskjellige biller, dragonflies, gresshopper, etc. Fugler fanger sitt bytte på fluen.

Med hensyn til forventet levetid, har svalget ikke noe å skryte av - gjennomsnittlig forventet levetid er 4-5 år, selv om det er tegn på at noen fugler bodde i 8 eller 9 år.

kommentarer

  • Sergey å registrere Hvor mange trinn om dagen bør en person gå gjennom?
  • Du = å registrere hvor lenge kan du sitte på datamaskinen?
  • Michael å registrere Hvor mye er et brev i Moskva via post?
  • Galina Lavrinenko på platen Hvor mange nuller er i en biljon?
  • Sergey å registrere hvor mye olje å legge til bensin for bensokosi?
  • Nylige oppføringer

    Reprinting av materialer og bruk av dem i alle former, inkludert i elektroniske medier, er bare mulig med den inverse aktive lenken til nettstedet vårt, som ikke er stengt fra å bli indeksert av søkemotorer. All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og bør ikke brukes uavhengig (for eksempel for behandling). 18+

    Navnet på navnet

    For mange nybegynnede ornitologer er spekkhvalen av interesse. Hvorfor heter denne lille fuglen det? Svelgen fikk sitt andre navn på grunn av de lange og tynne styrfjærene. De kalles "fletninger". Med samme prinsipp fikk en annen fugl navnet - morderhvaler.

    Eksterne funksjoner

    Killer hval størrelse er mye mindre enn spurven - lengden på kroppen er bare femten centimeter, og vekten overstiger ikke tjue gram. Fuglens overkropp er svart, dens fjerdedel har en svak metallisk glans. De nedre fjærene er hvit-rosa eller blek beige. Nakke og panne er rødbrune. Spissen av halen er bifurcated og den er ferdig med to smale og lange ekstreme fjær (fletninger).

    Det er praktisk talt ingen kjønnsforskjell mellom menn og kvinner, bortsett fra at hannene har litt lengre hanner. Unge fugler har en blekere farge, og de har ikke fletninger.

    Killer Whale, hvis bilde du kan se i denne artikkelen, har en ganske høy og høy stemme. Sang av menn blir hørt før avreise for vintering og under høstmigrasjonen. Hanner synger sangene sine mens de sitter på ledninger eller i luften. Ornitologer har identifisert flere topper for å øke intensiteten av sang. Som regel sammenfaller de med egglegging under to sykluser av reproduksjon og under samlingen av høstflockene. På denne tiden er sangene til svalene tilsynelatende et stemmesignal som forener brød og medlemmer av pakken.

    Spesielt vakker er landsbyen svaler (spekkhuggere) i det rolige og varme skumringen. På denne tiden er de spesielt livlige. Sang av sang menn sang i hele grupper. Det er først ved første øyekast den langvarige chirping av disse fuglene virker vag og kontinuerlig. I virkeligheten synger hvalfangsten en sang bestående av forskjellige perioder. Hver av dem ender med en kort og tørr sprekk. Deretter følger en kort tynn fløyte - og fuglen begynner en ny sang.

    Med jevne mellomrom flyr pakken bort som om den er på cue, men etter en stund i små grupper vender tilbake til det samme stedet for å hvile, rense fjærene, synge sine sønneriske sanger, og fly deretter sammen igjen i himmelen. Slike takeoffs er ledsaget av alarmerende lyder - "weavers". Under nesting, kan samme lyd høres når foreldrene blir forstyrret på reden.

    Killer Whale Nesting

    Disse fuglene nest i landlige områder i Nord-Europa og Nord-Amerika, Midtøsten og Asia, Japan og Nord-Afrika, og også Sør-Kina. Killer whale vintre i Indonesia, Mikronesia, Sør-Asia. Vanligvis bygger de reir på steder med nok mat. En annen forutsetning er tilgjengeligheten av en vannkilde.

    Oftest bygger de reir i ulike uthus: i loft, i bad, i låger, under skur.

    reproduksjon

    Spekkhuggere er monogamiske, monogamiske fugler. Giftpar blir dannet om våren, etter retur fra vintering. Hvert år er par dannet på en ny måte, men det er tilfeller der de etter en vellykket oppdrett beholder samliv i flere år.

    Hanner tiltrekker seg kvinner, sprer deres haler og gjør sprø triller. Hannene forlot uten et par, ofte bli med i den dannede "familien" og forbli med dem gjennom sesongen. Selv om de ikke spiser kyllingene, er de aktivt involvert i bygging og beskyttelse av reiret, som har form av en bolle. Fugler bygger det fra våt leire og myke gress. Det er vanligvis montert under en stein eller baldakin.

    Parningstidspunktet varer fra mai til slutten av august. Begge foreldrene bygger en rede for fremtidige avkom. I løpet av sesongen er det vanligvis to lover. Kvinnen ligger i den første koblingen fra fire til syv egg, i den andre - fra tre til seks. Eggene er hvite med brune, lilla eller grå flekker. Begge foreldrene inkuberer koblingen.

    Inkubasjonsperioden varer ca. femten dager. Nestlings luker helt naken og hjelpeløs. Foreldre spiser babyer opptil 400 ganger om dagen, og før kyllingen får et insekt, svelger svalene den inn i en stram ball. Avkommet er i reden tyve dager. Etter denne perioden må unge fugler lære å fly.

    I slutten av september kan du observere en masseavgang av kyllinger. Unge fugler som er blitt uavhengige, danner store flokker og flyger på jakt etter mat langs bredden av innsjøer og myrer langs elven. I september, i enkelte flokker, øker antall svaler til tusen, og noen ganger mer. På dette tidspunktet starter flyet til vinterområdet.

    Killer whale feed fanger i luften. Flyvning over åpne steder eller over skogen, i nærheten av bebyggede områder, noen ganger rundt beiter, fanger disse fuglene forskjellige insekter. Noen ganger klarer de å gripe insekter som sitter på veggene av bygninger eller gress, de samler sjelden mat fra bakken.

    Siden svalen feeds i bokstavelig forstand av ordet på fluen, antas det at oppførselen til disse fuglene kan vurderes på hvilket slags vær som forventes i nær fremtid. Dette er imidlertid ikke helt sant. Barn Svaler fanger insekter, flyr alltid på lave høyder. Denne swifts og byen svelger jakten på høy høyde, og om kvelden, når insekter flyr bort, kommer de ned nedenfor. Under alle omstendigheter kan oppførsel av svaler ikke dømmes på det nærliggende regnet.

    Bevaring av skjemaet

    Killer hval er fugler som tilbringer mesteparten av livet i luften. Det er derfor fugler er svært avhengige av klimatiske forhold. Med langvarig dårlig vær dør de i store mengder. For eksempel er ornitologer godt klar over hendelsen som skjedde i Sveits (1974). Da døde hundretusener av svaler på grunn av mangel på sommervær i lang tid.

    Ikke likegyldige innbyggere i landet forsøkte sitt beste for å redde fuglene - de samlet halvdøde fugler og tok dem til de varme middelhavslandene med transport. Dessverre dør landet svelger ikke bare på grunn av dårlig vær. I Italia er det tillatt å jakte på dem.

    Utvilsomt påvirker den globale menneskelige økonomiske aktiviteten negativt antall arter. Svelg landsby, som kan sees fra sitt navn, tolererer ikke betong og asfalt. Reduksjonen av grønt land, elver og dammer fører til en nedgang i antall disse fuglene. Og denne prosessen går katastrofalt fort.

    I mange europeiske land, for å tiltrekke seg svalene, for å bevare arten, helles leire, jord og gjødsel i spesielle beholdere slik at fuglene ikke mangler byggemateriale for reir.

    Barn Svelg: beskrivelse

    Interessant informasjon. Svelg kan kalles en av de søteste trekkfuglene. Størrelsen på denne herald av vår er ganske liten, kroppslengden er 15-20 cm, spenningen av sine lange skarpe vinger er 30-35 cm. Den lille skapingen veier bare 18-20 g. Det er lett å gjenkjenne svalen ved lang hale, som har et dypt snitt i form av en gaffel.

    Fuglens fjerdedel er blå - svart over, under - blek beige. På pannen og på halsen har låven svelget lyspunkter med en brun fargetone. Det er mulig å skille en kvinne fra en hale ved halen, i "jenta" er den litt kortere enn den av "gutten". Fargene på hannen er mer mettede, kvinnenes fjerdedel er mindre kontrasterende.

    habitat

    Habitatet til en liten fugl er ganske stor. Fuglesvuler finnes i Nord-Afrika, Nord-Amerika, Europa og Asia. Disse nydelige skapningene vinter i Sør-Amerika, Afrika og Asia.

    Man kan dømme allerede etter fuglens navn, som svalget foretrekker å bygge sin landsby på landet. Du kan se disse svelgformede bygningene på veggene i bolig- og forretningslokaler både i landsbyer og i småbyer. Fuglene føler seg mye mer komfortable på roligere steder. Ofte observeres deres reir i landsbyens stall eller skur, mens på store gårder lever disse fuglene ikke.

    Som nevnt tidligere har folk lenge antatt at svalgerne gir lykke til huset, derfor for å tiltrekke disse fuglene til deres gård, arrangere eierne spesielle treskonstruksjoner med hjørner som er egnet for hekking. Det bidrar til å holde en befolkning av små og nyttige skapninger.

    Livsstil

    Barn Swallow er en dagtid. Dette er en trekkfugl som kommer fra vintering i midten av mai. Før begynnelsen av juni, er ferske, fjærede skapninger opptatt med å bygge rede, etter å ha avgjort boligproblemer legger fuglene umiddelbart egg og inkuberer. De flyr til varme land i september.

    Landsbyen svelger bor i store flokker, de elsker å sitte i grupper på ledningene og høyt chirp. Deres sang avsluttes med en hyggelig trille. De er mye mer sannsynlig enn andre svelgarter å sitte på bakken. Fugler hekker i store kolonier, hvert par fugler beskytter og forsvarer territoriet nær sitt nest.

    Hva svelger strømmer på

    Kostholdet til denne lille skapningen består hovedsakelig av flygende insekter. Denne menyen inkluderer mygg, fluer og sommerfugler. Når det er kult eller regner utenfor, skjuler insekter og låven svelger forandrer flygende insekter for krypende edderkopper og larver. Alle vet at før fuglene flyger disse fuglene veldig lavt over vannet, men vet vi alle at de gjør dette fordi det i dårlige vær begynner insekter som bor nær vannoverflaten, å bevege seg aktivt og dermed gi fuglene en mulighet arbeid for å få mat.

    Når sultne kyllinger knirker i reiret, må et par svelger jobbe fra morgen til natt for å mate de greske unge. Fugler - foreldre bringer insekter til sine babyer i spiserøret, i løpet av dagen vil fem kyllinger trenger rundt fire hundre porsjoner.

    Hva spiser

    Barn Swallow spiser flygende insekter. Dette er forskjellige typer fluer: hummer, innendørs fluer, samt mygg og sommerfugler. Under kaldt og regnfullt vær, finner svalene lite mat, så de trenger mer tid for å få nok. Det er kjent at i dårlig vær svømmer flyter lavt over vann - dette er fordi fugler fanger insekter på dette tidspunktet, som bor nær vannoverflaten og blir aktive i dårlig vær. Ifølge en annen versjon, den fuktige luften av insekterets vinger, og de er tvunget til å fly nedre.

    Ved mangel på mat supplerer svalen kostholdet med caterpillarer og edderkopper. Den svelg som feeder kyllingene bringer inn i reiret mange insekter som holdes i spiserøret. I løpet av dagen skal et foreldrepar landsbysølger bringe til reiret, hvor de ventes av 5 sultne kyllinger, omtrent 400 slike porsjoner.

    LIFESTYLE

    Svelgen er en trekkfugl, så i høst forlater det hekkerplasser og flyr sørover. I det tempererte klimaet om vinteren, ville denne fuglen ikke finne nok flygende insekter - hovedmat. Svelg skur etter retur fra vinterområder. Dette er forskjellig fra de fleste andre trekkfugler, smelting i som skjer umiddelbart etter hekking. Før høstflyene forener landet svelger i store flokker, som kan nummerere flere hundre og noen ganger tusenvis av fugler. Det skjer at noen ganger er fuglene tvunget til å sove rett i tykkelsen av siv eller på ledningene til kraftledninger.

    REPRODUCTION

    Barnet svelger, med unntak av hekkerperioden, fører en kollektiv livsstil. I avlssesongen lever de i par. Foreløpig holder paret sitt lille område rundt neset. Ofte ligger flere par under samme tak på en låve eller en strøm. Parningstidene for svaler begynner i mai. Under byggingen av reiret samler begge fuglene små klumper av jord og fukter dem med spytt. Fra dette materialet danner kvinnen en rede i form av en kopp, som er utstyrt av begge fugler. Nestlings klekker ut i 13-18 dager. Mat for dem produserer både kvinner og menn. I lykkebringende år kan svalgerne nestes to ganger eller tre ganger.

    SKIFT OPPMERKSOMHETER

    Svelgen er lett gjenkjennelig ved sin lyse, briljante, blåstål hale med lilla fargetone og den karakteristiske formen av halen med dype slit og lange halefjær på sidene. Om sommeren, ser under taket på låven, kan du nesten alltid se en karakteristisk, bolleaktig nest limt til taket. På høsten kan man observere svaler for å samles i store flokker før de går til vinterområder.

    INTERESSERENDE FAKTA, INFORMASJON.

    • Bare nylig, takket være fuglens banding, ble det bekreftet at svalgene som tilbringer sommeren i Sentral-Europa flyr til Sør-Afrika for vintering.
    • Under oppholdet på vinterområder (i Afrika) spiser svalene ikke bare på flygende insekter, men også på maur.
    • Sangen av svalen består av chirping og iriserende toner, og slutter med en fløyte, som minner om lyden av klokker som slår på. Village svelger synger på flukt og i ro, sitter på tak og telefonledninger.
    • Det antas at det berømte ordtaket "en svelg gjør ikke våren" dukket opp i det gamle Hellas.
    • Resultatene av vognkonkurransen i det gamle Roma ble kunngjort i Volterra, som ligger 200 km fra Roma, slik: svalene ble bundet til vinnerenes farger ved føttene og løslatt.

    KARAKTERISTISKE EGENSKAPER AV EN VARNISH SWALLOW. BESKRIVELSE

    menn: panne og hals rødlig-rødaktig, lang forked hale. Baksiden er blåstålfarge med en lilla fargetone på halefargene hvite flekker. Magen og brystet er hvite.

    Kvinne: fjærene på innsiden av halen er kortere og fjæret er mindre lyst.

    egg: kvinnen legger 3-6 egg. Eggene er hvite med grå og brunaktige flekker og flekker.


    - Habitat av svalen

    Der villmarksvallen har levd

    Om sommeren lever denne trekkfuglen nesten i hele Europa og mange steder på den nordlige halvkule. Om vinteren bor i varme områder i Sør-Afrika. Reder i Nord-Amerika, Nord-Afrika og Asia.

    BESKYTTELSE OG PRESERVASJON

    Barnet svelge har mestret kunsten å overleve og holder nær folk. I fare er kilden til maten - flygende insekter.

    Barn Swallow Nest (Hirundo rustica). Video (00:00:25)

    Barn Swallow Nest (Killer Whales, Hirundo Rustica). Feeding kyllinger. Nabolag av landsbyen Novodmitrievskaya, Krasnodar-regionen. Denne svalen har valgt å bygge et uvanlig sted på rede: taket på et bussholdeplass. Det var lett å komme hit, men barna vokste opp trygt - ingen fornærmet dem.

    Landsby og by svelger: interessante fakta

    En relatert art av låve svelger er City Swallow, disse er de vanligste artene til disse trekkfuglene. Mange interessante fakta er kjent om deres liv:

    1. Sangen av svalen består av å ringe "viv-vit", men når fuglene merker faren, signaliserer de alarmerende til alle medlemmer av den store flokken, og advarsler om dette med høyt "sving".
    2. Det skjer at kyllingene fra den siste kyllingen ikke har tid til å bli sterkere og ikke kan fly sammen med flokk til varme land med utbruddet av kaldt vær. I dette tilfellet svømmer foreldrene ikke opp sine svake babyer og forblir sammen med dem før de kan fly om vinteren.
    3. Mens dvalemodus i Afrika, svelger feed på maur, denne variasjonen er veldig populær i den vanlige menyen med flygende insekter.
    4. Сравнительно недавно ученым удалось узнать, благодаря кольцеванию ласточек, что после проведенного летнего периода в Центральной Европе эти птицы отправляются зимовать в Южную Африку.
    5. Во время длительных перелетов в теплые края ласточки, к огромному сожалению, часто умирают от изнеможения и голода.
    6. Деревенская ласточка неспособна жить без пения. Hun synger når hun søker etter mat på flukt, synger når han rocker, sitter på ledningene og synger når hun bare hviler.
    7. Når det i det gamle Roma, etter at vognene ble annonsert, tok helten førsteplassen, da ble svalene bundet til vinnerenes føtter, og fuglen ble løslatt i himmelen som et symbol på seier og fri flytur.

    Se på videoen: Delta Waves: 9 HOURS Whales + Relaxing Music to Help you Sleep, Deep Sleep, Inner Peace 2 (Februar 2020).

    Загрузка...
  • zoo-club-org