Fugler

Utsikt: Sylvia borin

Loading...

Utseende og oppførsel. Slavka mellomstørrelse, større enn grå, men mindre hawkisk Slavka, kroppslengde 12,5-15 cm, vingspinne 20-25 cm, vekt 14-24 g. Generelt utseende - typisk slavka, med relativt kort nebb og litt forkortet, rett Avslutter i en hale, skiller disse tegnene seg fra flere langfaktede reed-steiner av tilsvarende farge, med en lengre og avrundet hale. Det adskiller seg fra dem på den måten å bevege seg hovedsakelig langs horisontale eller skrånende grener i buskens kroner, og ikke langs de vertikale stammene av urteplanter, samt i tale- og biotop-timing.

beskrivelse. Fargen er beskjeden, mer monotont enn andre slaver, som ligner rødens farge: Oliven-grå topp, hvitaktig bunn med svakt gråaktig kant på sidene, halsen, magen og underdelene er lyse, nesten hvite. Mann og kvinner er uutslettelige i farging, unger i første høstutstyr er forskjellig fra voksne i lettere vertikaler av tertiære flyfjær, mens vingen som helhet er farget, likevel mye jevnere enn i ung hawk ulv. Øynene er svarte, rundt dem er det en dårlig synlig, veldig tynn lysring, bare et lite, lyst øyenbryn er skissert over øyet. Bak og ben er grå, relativt lett. Et karakteristisk fargestoff er tilstedeværelsen på sidene av nakken av små uskarpe grågrå flekker som står i kontrast til de omkringliggende brune områdene. Det adskiller seg fra den unge havfisken med sin lyse underjakke og fraværet av et kontrastmønster på vingen.

Stemmen. Synger vanligvis i dypet av busker eller kroner av lave trær, vises sjelden på øynene. Sangene er vanligvis kortere enn sangene i Chernogolovka, sist fra 3 til 8 sekunder, men kan følge etter hverandre nesten uten avbrudd. De utføres vanligvis raskere, uten pauser, og inkluderer ikke vakre, sonorøse "fløyte" notater, det er generelt mer Ligner en jevn murmur med stigende, en senkende tone. Noen ganger høres de ut som hawkiske sanger. Ved angst, produserer den en typisk sjarm, singel og serie. Når sang gjør ikke nåværende fly.

Distribusjon, status. Gnezdovoy rekkevidde okkuperer nesten hele Europa og Vest-Sibirien til yenisei. Vintre i Afrika. Ankommer relativt sent, vanligvis i mai, flyr i september eller oktober. De vanlige, men ikke mange, artene av nesten alle europeiske Russland, unntatt de sørlige regionene.

Livsstil. Den beboer ulike biotoper med busker fra nesten sterkt trær til lette skoger, inkludert relativt fuktige områder i elverflodene, samt hager og parker, dersom de har tilstrekkelig mengde børsteved. Nestet av den kalyxformede formen, noe tykkere og dypere enn den av Tjernogolovka, er innebygd mellom grenene av busker eller stilkene av gressplanter ikke høyt over bakken. Det er flere mannlige uferdige reir på hekkeriet. I legging, fra 2 til 6, vanligvis 4-5 egg av forskjellige farger, som blackheads. Nesten kun kvinne inkuberer clutchen i 10-12 dager, begge foreldrene spiser nestlingene, flyet forlater redenet i en alder av 9-12 dager. Nyfødte kyllinger er nakne.

Den fôrer på insekter, som den samler fra overflaten av grener og blader, gressstengler, og på slutten av sommeren - små bær.

Loading...

Se på videoen: Fågelsång sommarmorgon (Juni 2019).

zoo-club-org