Fugler

Blå tit fugl-tit

Pin
Send
Share
Send
Send


Vanlig, blå eller grønn azurblå er en liten tit med en rik blåaktig gul fjerdedel. Fuglen er utbredt i de subarktiske og tempererte sonene i Nordvest-Afrika, Vest-Asia og Europa. Den lever i naturen hovedsakelig i blandede og løvskog, spesielt i bjørk og eik. Passer perfekt til de kultiverte landskapene og befinner seg ofte i parker og hager, hvor den kan bli funnet i nærheten av matere. Ofte danner urbefolkninger i Europa. Fuglen er ikke sjenert og lar folk nærme seg.

Under gjengivelse fôres det hovedsakelig på dyrefoder: edderkopper og insekter. Om vinteren og høsten utgjør vegetabilsk mat, som frø, en del av kostholdet. Reder i huler, så vel som i kunstig dum.

En liten tit med kort kort nebb og en kort hale er alt en blå tit. Detaljert informasjon om det er presentert i artikkelen under. Størrelsen er mye dårligere enn en stor tit, mens den er litt større enn en trowel. Kroppens lengde er ca. 12 cm og veier 14 g. passere gjennom øynene, lukke på baksiden av hodet. Den andre mørkeblå stripen går rundt halsen og danner dermed et kragelignende utseende.

Pannen og kinnene er hvite, halen, vingene og nakken er blåblå. Ryggen er som regel olivengrønn, men kan ha forskjellige nyanser, avhengig av habitat. Bunnen av fuglen er grønn-gul, i den nedre delen er det en liten langsgående mørk stripe. Grågrå ben, svart nebb.

I Europa finnes azurblåsten i nesten alle land, men er fraværende i Nord-Skottland, på Island, på Balkan og på Alpernes høyder, i nordområdene i Russland og på Skandinavias halvøy. Inntil 1963 bodde hun i de ytre hebrider.

Livsstil: blå tit

I de sentrale og sørlige områdene i området er de stillesittende, mens de om vinteren beveger seg mot vest og sør i nord. I tillegg er vertikale flyreiser i fjellene mulig. Uregelmessige migrasjoner og er i stor grad avhengig av værforhold og tilgjengelighet av fôr. I tillegg er unge unger som ikke er pubertet mer utsatt for bevegelse enn voksne.

I avlssesongen holdes de alltid i par, for det meste huddling sammen i blandede flokker med lange tailed og big tits, vanlige pikas og gulhårede konger. Samtidig er azurene blant dem preget av forskjellige ruller på svært tynne grener.

reproduksjon

Som det viktigste antall småfugler, i det azurblå treet, begynner seksuell modenhet ett år etter fødselen. Oppdrettsesongen i fugler skjer i slutten av våren, men blandede flokker av bryster begynner å gå opp i midten av januar, hvoretter de våkner opp deres territoriale instinkter.

Kvinnen i midten av april fortsetter uavhengig av byggingen av hnetet. Det er vanligvis plassert i hulene og hulene på et tre, ofte med en smal åpning og veldig høyt fra bakken. Regelmessig bruker den azurblåsten gamle hekker av andre fugler.

Mesteparten av sesongen har hun 2 koblinger, men i noen regioner (i Tyskland, Storbritannia, Marokko, og også i Korsika) legges egg bare én gang. Vanligvis er den første koblingen i begynnelsen av mai, den neste - i 2. halvdel av juni. Antall egg avhenger av det maksimale antallet og biotopen.

Hoveddelen av fuglens diett er dyremat. De fleste av dem er små insekter, når en lengde på 1 cm, larvene deres, i tillegg, arachnids. Et sett med strøm kan variere, avhengig av tilgjengeligheten i området på et gitt tidspunkt. I begynnelsen av avlssesongen, når alle trærne bare begynner å bli dekket av grønt og larverne enten er fraværende eller de er svært små, utgjør edderkoppene mesteparten av byttet. I tilfelle at larvenes masse øker, bytter den azurblå titus raskt til denne typen byttedyr.

I store mengder ødelegges ulike skog skadedyr av fuglen, blant annet de hårete silkeormslisterne, i tillegg bugs, bladlus og resten av hemiptera. Larvene av sagfugler og sommerfuglens larver blir lett forbruket i mat. Ulike flygende insekter blir fanget (hveps, fluer, netthinnen), maur, biller, frøplanter og forskjellige tusenfugl.

Underarter og systematikk

Den vanlige blå tit i 1758 ble vitenskapelig beskrevet av den berømte Carl Linnaeus i den tiende boken av hans "Naturens systemer". I det øyeblikket fikk denne arten navnet Parus caeruleus, og fuglene tilhørte titmouseen. Navnet Cyanistes ble deretter utpekt som en undergruppe, der mange arter med lignende morfologiske egenskaper ble kombinert. Denne klassifiseringen brukes for tiden av en rekke spesialister, inkludert russiske.

Hvor den bor

Azurrær føles veldig bra i nesten alle løvfisk og blandeskog i Sentral-Europa. I barskoger, som er mindre egnet for deres eksistens, forekommer fugler ganske sjelden. Blå tit bor også i mange urbane hager og parker. Om våren og sommeren forlater de unge skoger, der trærne er for tynne, slik at du kan finne den nødvendige hekken i dem. På høsten og vinteren finner man imidlertid både gamle og unge skoger, busker og røde senger. I løpet av denne perioden samles tit titus ofte i felles flokker med andre typer titmouse. Sammen går fuglene gjennom skogene på jakt etter mat. Å være i store flokker, er disse puppene bedre beskyttet mot fiender, for eksempel fra sparrow hawk.

Hva spiser

På sommeren azureworms feed på insekter, som samles på bladene av trær, for eksempel eik. De jager også edderkopper, møll, bladlus og andre skadedyr. Under fôring av kyllinger blir titmouse-byttet et stort antall egg av sommerfugler, larver eller larver, som azurblå finner på trær og busker. Å spise mye skadedyr (for eksempel rase larver av en uparget silkeorm, weevils), blå tit, som andre arter av pupper, gir gode gaver til gartnere. På høsten føles fuglene på vill eldre, bøk nøtter og rosenkål. Om vinteren, i tillegg til nøtter og forskjellige fett, spiser azurrær også frø. De elsker solsikkefrø, valmuefrø og hasselnøtter. I de hårde vintrene vil en azurblå leter etter insekter undersøke barken på trærne. På våren skal de ikke bli matet.

REPRODUCTION

Tidlig på våren, og i noen sørlige områder tilbake i februar, begynner azuréer å lete etter en hul, praktisk for å bygge en rede. Ideelle er små hull eller smale sprekk i trær som ligger i en høyde på ikke mer enn 15 m, eller forlatte huler av små speil. Når mannen finner et passende sted, inviterer han kvinnen til ham med hurtige bevegelser av vingene og rop. Deretter glir han inn og inviterer henne vennen, trygg på at hun vil akseptere denne innkvarteringen. Kvinnen avviser ofte flere steder før hun bestemmer seg for at hun har funnet det hun trenger. Resten bygger hun seg selv. Fuglen bringer inn i hulet mye mos, tørt gress og annet materiale. Hun presser gressbladet med brystet og presser det mot kantene, til hun gir nestet en kopp. På slutten strekker kvinnen nestbrettet med fjær. Blå tit lå 7-13 hvit med røde eller brune flekker egg. Under legging og inkubasjon av egg beskytter hanen for hekkerområdet og matkilder.

INTERESSERENDE FAKTA, INFORMASJON.

  • Om vinteren gjør blå tider raid på matere. På en dag, opp til 200 pupper, som peck på nøtene, flyr ofte opp til gnutenett som henger i hagen.
  • I England, tit av den blå tit, som peck på alt de kan finne, nådde kremet under lokk av folie på melkflasker, som melkemennene pleide å forlate ved døren. Siden da har fuglene likte kremet, til tradisjonen med å levere melk til hjemmene deres, har endelig blitt borte.
  • Noen ganger azurewees pisk opp vinduet kitt eller fly inn i rommet og rive av tapeter, som deretter er foret med reir.
  • Azureas hekker i huler, hvor inngangsdiameteren ikke overskrider 3,5 cm. En tømmer med egg, kyllinger og en kvinne tømmer ofte et vev.

SYNITA LAZOREVKA. BESKRIVELSE OG UTFØRELSE

Voksne menn og kvinner er fargede det samme, bare menn kan være litt lettere. Fjærene til unge fugler varierer også litt i farge fra fjærene av voksenblå, men de er ikke så skinnende. Blå tit med hjelp av sterke poter og klør kan henges selv på tynne grener og hakker larver fra dem. På grunn av dette kan de også peke av fett og frømat som folk henger for dem i trærne. Hunnen legger 7-13 hvite med rødbrune flekker egg (en per dag). To ukers inkubasjonsperiode begynner først etter at det siste egget har blitt lagt. Resten av det blå titet er bygget i hulene av mose og gresstrær, hvorpå de er foret med en myk fjær.


- Habitat habitat

Hvor den bor

Blått tit finnes nesten i hele Europa - i skogen og ved siden av menneskelig bolig. Grensene til området er sør for Skandinavia, vest for Moskva og fanger en del av Nord-Afrika.

BESKYTTELSE OG PRESERVASJON

Den azurblå befolkningen har gått ned de siste 40 årene på grunn av avskoging. Til tross for dette er det ingen umiddelbar trussel om artenes utryddelse.

Hvordan ser en fugl ut

Blått tit er veldig lik den vanlige fuglen, som lett gjenkjennes av hver byboer. Ser nøye ut, kan du se at hetten og vingene til en tit er svarte med en blå fargetone. Blå tit fjær er malt i en rik azure farge. Derav navnet på fuglen.

Blå tit, som alle forbipasserende, varierer ikke i stor størrelse. De vokser opp til 12 cm i lengde. Veier ikke mer enn 15 gram. Fargelugger tiltrekker seg oppmerksomhet:

  • grønn-gul mage, med en mørk stripe som løper langs den,
  • azurblå cap,
  • lyse blå piler som strekker seg fra tynn nebb,
  • hvite kinn
  • azurblå fjær rundt halsen, som ligner en krage,
  • halen og vingene er blåblå,
  • myk grønn rygg
  • svart nebb
  • blågrå ben.

Avhengig av habitatet er fargene til representanter for denne rekkefølgen av titanisk litt annerledes. Hanner har som regel en lysere og mer kontrastfarge. Fjær av kvinner og unge fugler er ikke forskjellig fra metning. De unge har ikke en lyseblå lue, fargen på fjær er gråaktig eller brun.

Den nærmeste slektningen til fuglen er den hvite azurblåen (noen ganger kalt prinsen), som er lett å skille etter farge: hvit cap, blåaktig hvit fjerdedel. Disse fuglene er forskjellige i karakter. Sistnevnte er forsiktig, fører til stillesittende og mer hemmelig livsstil, spesielt under avl av avkom.

Blue Tit - veldig mobile representanter for blue-tit familien, med en kåt karakter. Små fugler vil ikke gå glipp av muligheten til å ta en kamp med sine slektninger for å vinne et sted for reiret. Spesielt levende krigslignende karaktertrekk vises hos menn i paringsperioden.

Som alle tits er azurorene veldig nysgjerrige, men forsiktig, de er redd for å la en person lukke, men de kan lett tømme mat. Dette er sangfugler. Deres kjennetegn er et veldig rikt repertoar. En ringende stemme, som en klokke.

Azure Livsstil og Habitat

Blått tit er en svært vanlig art. I naturen lever de i løvfisk eller blandeskog, i byen foretrekker de nord, hager, parker. Fugler passer godt til endrede forhold. Det er tilfeller der azurblå reir ble funnet selv på polene.

Habitatene er omfattende:

  • Europa (unntatt Island),
  • Russland (opp til Urals, er sjelden i Sibirien),
  • Afrika (Nord-vest),
  • Asia
  • Kanariøyene (på grunn av egenskapene til atferd og farge kan noen ganger skille seg ut i en egen art).

Som du kan se, tilpasser azurererne seg veldig godt til forskjellige klimatiske forhold. Føl deg bra i subtropene, og i mer alvorlige miljøforhold.

I naturen, foretrekker azurrær å bosette seg i eik- eller bjørkeskog, i små lunder. Selv om det noen ganger er unntak. Noen populasjoner lever på steder som er atypiske for denne arten:

  • cedertrær i Sibir,
  • løvskog i Afrika
  • palmer i de sørlige regionene,
  • skogbelter i byen.

I områder med tørt klima og sporadisk regn, foretrekker det azurblått treet seg i nærheten av vannlegemer - i flomfeller av elver eller reedbukk i nærheten av innsjøer. Dette er spesielt karakteristisk for azurblått tit.

For arten er preget av en stillesittende livsstil. I nord flyttes befolkningen til varmere områder, sør eller vest, på jakt etter rimelig mat og bedre værforhold. Interessant er unge personer mer utsatt for bevegelse. Ofte er årsaken til fuglemigrasjon en massiv avskoging. På jakt etter rimelig mat bor fugler ofte i nærheten av mennesker. Frø og fett i feeders av byens parker og offentlige hager er en velkommen godbit for fugler.

I det naturlige miljøet foretrekker fugler å spise insekter. Dette bestemmer valget av habitat. I løvskog med gamle trær er det alltid nok larver og annen mat. Vanligvis azureer spiser:

Blue Tit - en trofast assisterende gartner. Fuggen spiser skadedyr som ofte blir en ekte plage for sommerboerne. Hvis om sommeren å finne mat er ikke vanskelig, så om vinteren har fuglene en vanskelig tid. I den kalde årstiden, fôrene fôrer på frø av nåletræer og løvverk, og gjør gode flyreiser på jakt etter mat. Først undersøker de kronen av trær og ser sjelden etter fallne frø på bakken.

livsopphold

78 prosent av den blå titmenyen består av bugs og edderkopper av liten størrelse (opptil 1 cm), og deres larver. Kostholdet varierer avhengig av sted og årstid. Om våren, når trær begynner å blomstre, blåser den blå titen hovedsakelig på edderkopper. Da begynner caterpillene å vises, de går også å mate (spesielt når caterpillene blir fete, store og saftige). Mer presist, larver og blir hovedmenyen. og edderkopper falmer inn i bakgrunnen. Blue Tit - en ubarmhjertig skadedyrsbeskyttelse. Det er mye trøbbel for bladlus, larver, bedbugs og andre små bugs. "På bordet" gå og flygende insekter - fluer, mygg, veps, biller, tusenfugler.

Video "Blue tit (Cyanistes caeruleus) synger"

På høsten bytter fuglen til plantemat. Insekter er allerede dvalemodus, og fuglen spiser plantefrø (furu, gran, bjørk, lønn, eik, sypress og andre).

Og selvfølgelig flyr imu-azurene nærmere mannen. Tross alt, her kan du spise eller bare ikke dø av sult. De spiser frø, nøtter, biter av mat. Eventuell mat som er matet av en person. Ofte har den blå titen, sammen med puppene, solsikkefrø fra matere og biter av brød, lard, pecks på balkongen innpakket tørket frukt.

Materialforfatter: Margarita Olegusna Samusik

Utseende av azurblå tit

Dømmer etter utseendet, så azurblå ligner sin andre tit. De eneste forskjellene som tydelig tyder på at dette er en annen fugl - en tynn liten nebb og en kort hale.

De varierer også i størrelse: Kroppslengden på en azurblått titus overskrider vanligvis ikke 12 cm, og vekten av en voksenfugl går sjelden over 15 gram.

Kroppen har en karakteristisk farge, som er merkelig bare for denne rasen av blå pupper. Det er en blå azurhettenhette på hodet, samt mørkeblå karakteristiske striper på sidene av nebbet. Disse bandene løper gjennom øynene og forener på baksiden av hodet og danner en tynn maske. En annen stripe av samme farge går ned i nakken, og ligner en tynn krage.

Hvite flekker er tydelig synlige på fuglens panne og kinn, mens ryggen har en marsh-grønn farge, og intensiteten av denne fargen er sterkt avhengig av den bestemte habitat. Magen er gulaktig, med en liten, men tydelig synlig, mørk langsgående stripe. Nebbet er vanligvis svart, og bena er grå, av forskjellige nyanser.

Vanlig blå tit (Cyanistes caeruleus).

I kyllinger er fargen mindre uttalt enn hos voksne - den blå "hetten" mangler, fargene er falmet og kjedelig, alle bandene har en implisitt grå farge, og magen er grønn. Med alderen får fuglen den riktige fargen.

Habitat azureas habitat

I den europeiske delen av kontinentet er azurblåen funnet nesten overalt, unntatt Island, Nordområdene i Skottland, samt Nord-Russland og Skandinavia. I Norge er denne fuglen spredt opp til 67 paralleller, og i Finland - opp til 65.

I vest for Russland går grensen til området langs den karelske Isthmus, men skifter deretter videre sør - mot Bashkiria. For den østlige grensen av området er den ganske variabel på grunn av klimaendringer. Sjelden er denne fuglfuglen funnet i Sør-Sibirien. Mot sør finner azurer på Kanariøyene, i Nord-Afrika, i Asia, nord for Iran og Irak.

Hunnene er praktisk talt skiller seg fra menn: det eneste de kan skille mellom er fargenes lysstyrke, fordi hannene er malt mer variert.

Livsstil azureas felles

Так как ареал обитания весьма широк, то лазоревки приспособились проживать как в редких лесополосах, так и в густых лиственных лесах. Иногда их можно встретить и в смешанном лесу, где из лиственных деревьев представлены в основном дуб и береза.

Также эти птицы любят поймы рек, и нередко заселяют даже небольшие рощи по берегам водоемов. Совершенно не сторонятся человека, и потому живут в парках и посадках городов и сел. Det er imidlertid verdt å merke seg at fôrbunnen av det blå tit er bundet til de gamle trærne, noe som betyr at jo eldre plantasjen er, desto større er sannsynligheten for at azurblåsten vil bosette seg der.

På høydene stiger disse fuglene sjelden over 1700 meter, med unntak av Kaukasus - der disse fuglene ble møtt på høyder på 3.500 meter over havet. På andre territorier går livet seg ofte, men likevel vandrer nærmere nord - denne fuglen tåler ikke kaldt vær, og er tvunget til å bevege seg til sør, til varmere områder. Migrering kan også knyttes til en liten mengde mat, og deretter flytter disse fuglene til et annet sted, men vanligvis ikke langt unna. Samles ofte i store flokker, men i oppdrettsperioder holdes de i par.

I løpet av året, grønne azurer migrerer i høyde, flytter lavere med starten av kaldt vær.

Ernæring av Blue Tit

Det vanlige diett med azurblått tit er 70-80% av dyremat. Avhengig av hekkestedet kan typen av levende mat variere fra larver av en rekke insekter til arachnids og flygende insekter. Pupae av møll, edderkopper, fluer, mygg, bladlus, larver av ulike arter går til fôr. Den eneste grensen er rodenes størrelse. Insekter blir vanligvis spist opp til 1 cm. I lengden.

Siden den blå tit ødelegger larver og pupper av mange skadedyr, bidrar det til landbruk og skogbruk i kampen mot skadelige insekter, som det er svært verdsatt av skogbrukere.

I høst-vinterperioden, når det blir stramt med levende mat, bytter det blå titet til vegetabilsk mat, blant annet verdsetter det frøene av nåletrær, eik, løvtre, lønn, bjørk og andre løvtrær. Når det er få frø, kan disse små titmouse besøke matere, hvor de ivrigt spiser peanøtter, solsikkefrø, usaltet smult og smørbrød. Det var tilfeller da azurene ble pisket på melkposer og samlet krem.

Nimble azurer kan ta sitt bytte i fly, men oftest peker de ut små insekter fra barken av gamle trær.

Vanligvis fugler denne arten på kronen av treet, men dersom maten tørker ut, faller de blå tynnene ned til bakken og søker etter godbiter blant det tørre gresset, fallne blader og kvister. De finner også mat i tørre siv og rushes langs bredden av reservoarene.

Hør på stemmen til en azurblå tit

Hunnen bygger en rede for seg selv, og velger for denne hule eller hule i skogen, som ligger ganske høyt fra bakken. Hvis hulrommet er lite, kan fuglen sy med den, og plukker treets vegger. Også de azurblå trærne okkuperer kunstige steder for nesting, som for eksempel hull mellom murstein, veiskilt, løyper osv. Resten er en liten bolle strøet med mose, fjær, tørkeblad av gress og ull. Alle disse fuglene søker gjennom hele distriktet.

Umiddelbart etter utseendet av kyllinger, er de helt hjelpeløse. Hunnen varmes dem, og hanen strømmer hele reiret.

På en sesong foregår vanligvis to clutcher, men noen ganger legges egg bare én gang.

Den første koblingen oppstår omtrent i begynnelsen av mai, den andre i slutten av juni. Den vanlige mengden i en legging er fra 5 til 13 egg. Egg er hvite, med et skinnende skall, dekket med flekker og prikker med brunaktig farge. De kvinnelige inkubatene kyller i ca 16 dager, hvor hanen føder henne 2 ganger om dagen. I svært sjeldne tilfeller velger hun, som dekker clutchen med ned og fjær, seg for mat. Hvis en farlig gjest nærmer seg reiret, er azurene hissende, etterligner slanger, eller er summende, som en hestes nest.

Etter ca 7-8 dager begynner begge foreldrene å bære mat til avkom. Etter 15-23 dager er kyllingene allerede fledging, og flyr ut av reiret. Fra dette punktet kan de ta vare på seg selv selvstendig.

Hva ser det ut som et blått tit

Fuglen har en kort hale og en liten nebb. Lengden på kroppen overskrider ikke 12 cm, og vekten er 14 g. Fargefunksjonene krever fremheving av en blå hue og mørkeblå striper som markerer konturene til svarte nebber, passerer gjennom øynene og lukker på baksiden av hodet. En annen blå stripe pryder nakken, som ligner en krage.

Panne og kinn har hvit fjerdedel. Halen og vingene er generøst malt blå. Olivenfarge dominerer på baksiden, men fargeintensiteten sammen med variasjoner i nyanse kan variere avhengig av hvor fuglen bor. Bunnen har en grønn-gul farge, som gir grå-grå ben med spesiell lysstyrke og synlighet.

Hunnene har en roligere farge. I deres fjerdedel er det flere gul-hvite eller grønn-hvite nyanser enn rike gulgrønne. Den unge mannens farge er kjedelig. Han har ikke en blå hette, overkroppen er overveiende grå, bunnen er grønn.

Fuglen er preget av stor mobilitet og "talkativitet". I motsetning til enkle pupper begynner sangene med et tre-stavelsesanrop, som utvikler seg i triller med 15 lenker. Kommunikasjon med andre fugler er begrenset til å uttale et kort cyt, som kan gjentas ved forskjellige frekvenser og hastigheter.

Blue Tit. Blått Tit i flyturen. Blue Tit. Blue Tit. Blått Tit i flyturen.

I europeiske land er det ikke bare representert på Island, de høytliggende fjellene på Balkan og Alpene, og også i Nord-Skottland. Skogs-steppesonen i Sør-Sibirien, Sør-Syria, Irak og Iran, regnes som den østlige grensen av området, territoriet i Norge, Finland og Sverige betraktes som den nordlige.

Den vanlige blå tit foretrekker å bosette seg i skoger med gamle trær. Fuglen pålegger ikke spesielle kriterier for landskap, med unntak av forekomst av løvtrær. Kan bosette seg langs elvebredden, i byparker, på ødemarker med sparsomme trær og til og med i de fleste skoger. Holdningen til personen er velvillig, noe som gjør at fuglene kan skape urbane befolkninger, avhengig av fôring i parker.

I skogene er den høyeste befolkningsdensiteten funnet på steder hvor bjørkene eller eikene vokser. Blant de andre mulige biotyper tiltrekkes det azurblå treet av tilstedeværelse av enebær og sedertre, tykkelser av datopalmer. På tørre områder forsøker fuglen å bosette seg i flomskogen langs elvedalen.

Blue Tit. Blue Tit. Blue Tit. Blue Tit. Blue Tit. Blue Tit. Blå tit på gran.

Hva spiser det blå titet

Til tross for den lille størrelsen på kroppen, foretrekker fuglen dyremat. Den blå tit hunter for insekt larver og insekter selv, hvis dimensjoner ikke overstiger 1 cm i lengde. I fravær av larver og larver er fuglens viktigste rasjon arachnids. Så snart caterpillene får en passende masse, bytter fuglene umiddelbart til dem.

Blått tit ødelegger skogsskade i store mengder. Dens meny inneholder nødvendigvis bladlus, uparet silkeorm, sagfly larver, sommerfuglfugler - møl, veps, fluer, bugs.

Om vinteren og sen høst må fugler bytte til vegetabilsk mat. Prefekt er gitt til frøene til trær, spesielt bjørk, boxwood, yew, gran, furu, cypress, eik og lønn. Ikke nøl med å nyte den blå titen og spis maten fra fuglmatrerne, og velg blant fôrene som presenteres frø av jordnøtter eller solsikke, usaltet fargestoff. Behandlet smidighet og en hel del oppfinnsomhet, lærte de som bor ved siden av en mann, til og med å få krem ​​ut av melkposene. I naturen, om vinteren, prøver fugler å krysse over til tykkelsen av siv eller vilje på bredden av reservoar for å finne insekter som har bestemt seg for å gjemme seg på grenene.

Blue Tit. Blue Tit. Blue Tit. Blå tit spiser bacon. Blå tit kylling.

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org