Fugler

Teal and

Pin
Send
Share
Send
Send


Den knitrende krigen tilhører en av de minste artene av ender. Denne fuglen unngår vanligvis folk, så studier av vaner og livsstil i naturlige forhold er ikke lett for forskere. Likevel var det mulig å samle inn noen data.

Mens man observerte den knitrende tealjen, var det mulig å etablere sitt favorittsted, hva det spiser, hvordan det bygger reir og hever avkom. Hvis du vil vite mer om denne mystiske pernatyskapelsen, som du sannsynligvis aldri vil møte i det virkelige livet, les denne artikkelen til slutt.

utseende

En gjennomsnittlig teal veier bare 300-400 g, og kroppslengden overskrider vanligvis ikke 40 cm. Hvis du ved et uhell ser en fugl som flyr i avstanden raskt og med god manøvrerbarhet, en liten størrelse og brun farge - dette kan vel være en krusesprekk. Hunnen har samme farge gjennom året: hennes fjær skaper brune og beige ripples. I begge kjønnskallene er nebbet og beina grå.

Hodet og halsen på hannen er dekket med brune fjær, magen og underskalet er hvitt med mørke flekker, og toppen av kroppen er gråbrun. Interessant, i løpet av paringsperioden, er fjærene over mannens øyne malt i hvitt, og danner form av halvmåne. På vingene med feie er gråblå speil med hvit kant tydelig synlig. Unge blågrønne-torsk er nesten ikke skilt fra kvinner.

habitat

Teal-crackler finnes i landene i Europa og Asia, som ligger i tempererte breddegrader. Men de overvintrer, samler i store flokker i India, Australia, Indokina, den sørlige delen av det afrikanske kontinentet og i Middelhavslandene.

En teeter liker å bosette seg nær vannet. Det beste stedet for ham er en liten, åpen dam omgitt av tett vegetasjon, i nærheten av hvilken det er en eng. Noen ganger kan fuglen gjøre et hekkeplass og vekk fra elva, men det vil definitivt ikke velge fjell eller skogsområder.

Ernæring og vaner

Grunnlaget for ernæring for teal-crackler er mat av animalsk opprinnelse. Disse er vanligvis muslinger, ormer, krepsdyr, fisk yngel og ro, leeches, insekter og larver. Teal kan supplere dietten med ris, sorrel, sedge og forskjellige frø. Han må gjøre dette når smeltetiden kommer, og han kan ikke fly.

Teal kommer fra varme områder til hekkeplassen (bilde av flyet presenteres på slutten av artikkelen) senere enn andre slektninger, og flyr av til vintering før noen andre. Hans fly er vanligvis stille og manøvrerbart. Den kvinnelige kyllingeblåen er vanligvis stille og bare noen ganger kvak. Men hanen fullt ut rettferdiggjør navnet hans - han publiserer ofte en uendelig sprekk. Noen sammenligner lyden av knitrende teal med lydene som høres når du kjører fingrene langs tennene til plastkammen.

Paringssesong

Som nesten alle andre andder, oppnår knitrende teal seksuell modenhet i det første år av livet, men går tilbake til hekkeriet bare i andre år. Avhengig av habitat, flyder ulike flokker av ål til neststedet fra slutten av mars til mai. De splittes umiddelbart i par og begynner sine ekteskapsspill.

Draken svømmer rundt kvinnen med nebbet senket ned i vannet, kastet skarpt på hodet, vipper det til siden eller rister det. Det ruffles fjær og kan vise vingespen litt oppover vannet. Alt dette er ledsaget av en typisk høyt mann som knuser en høy sprekk. Hunnen oppfører seg også uvanlig i denne perioden: hun drar hodet, renser fjærene bakfra og taper grunts.

Nestarrangement og klekking

Vanligvis i høye tykkelser nær vannet kraler gjør sitt rede. Bildet nedenfor illustrerer en koselig reir opprettet ved å ta vare på fjærede foreldre fra tørt gress for det forventede avkom. Det er mulig å skille nestet av kransefisken med de hvite fjærene med brune spruter som er flettet rundt omkretsen.

Hvert år etterlater teal-crackleren, som lager et par, seg selv et avkom, som i gjennomsnitt har 8-9 individer. Den maksimale leggingen av kvinnen er 14 egg. På egg som har en lys eller mørk brun farge, sitter kun kvinnen. Inkubasjonsprosessen tar i gjennomsnitt 22-23 dager. Drake på denne tiden går til molt. Etter 35-40 dager kan kyllingene fly.

Antall

For tiden er det ikke truet med utryddelse av knitrende teal. Men fra 1970-tallet til 1990-tallet ble det observert en kraftig nedgang i populasjonen av denne arten i landene i det tidligere Sovjetunionen og Vest-Europa. Årsakene til denne situasjonen er oppbygningen av reservoarer og dammer, samt drenering av vannkroker som teal liker å bosette seg på.

Mange tilfeller har blitt notert bak tejeskallen da han, etter å ha blitt redd, kastet permanent koblingen. I andre tilfeller fryser kvinnen og blir helt usynlig, da koblingen ofte knuses, etter å ha tatt faren. Alt dette er grunnen til at det er svært få creepers på steder der folk bor.

Fangst og jakt

I fangenskap inneholder teal-crackers svært sjelden. De er matet med frø, mais, havre, hirse eller sammensatte matvarer. De er termofile, så om vinteren skal fuglene være beskyttet mot kulde og utkast. I fangenskap blir de raskt vant til folk. Inneholder disse fuglene for dammen dekorasjon og jakt.

Innfødte tealer brukes som avføring duer når du jakter villekallere og blåsefiskere. Å høre stemmen til deres slektninger, bestemmer seg for at stedet der det kommer fra er trygt og sterkt. Etter å ha sett og hørt like de til seg selv, beveger de seg dristig fremover for å møte dem, til glede for jegere.

En knitrende teal er en liten fugl som du sjelden kan se live, da det unngår folk. Heldigvis truer nesten ingenting ingenting om overlevelse av disse fuglene. De er ikke av stor interesse for jegere, de blir sjelden avlet i fangenskap, de er ikke berørt av avskoging, og de venter på kalde vintre i varme landområder.

Hva er denne anda

Ornitologer har ikke fullt ut forstått systematikken til krigen. Av morfologiske egenskaper skiller teal seg fra mallards i mindre størrelser, men disse anatomene er anatomisk meget like. Det er ingen overbevisende grunner for å skille andebabyer i et eget slekt, og zoologer tildeler tradisjonelt teal til elven, samt gæslignende ender.

Er viktig. I de skandinaviske landene og i Storbritannia blir fløytealmer fanget på industriell skala under sesongbasert migrasjon. En slik kjærlighet til ål er på grunn av deilig kjøttkvalitet, et stort utbytte av spiselige stykker av levende vekt av fuglen (opptil 70%).

Omtrent tjue typer tealer er beskrevet:

  • blå,
  • grå,
  • brun,
  • brun
  • rød,
  • kempbelsky,
  • Oakland,
  • Madagaskar og andre.
En flåteflåte er den eneste som får lov til å jakte i Russland.

Fire arter er vanlige i Russland. To av dem - marmor og clotun tilhører sårbare arter og er oppført i den røde boken. Teals-whistlers og tees-crackers er flere tallrike, men jakt på territoriet til Russland er bare tillatt for teals-whistlers.

Teal

Teal-whistling duck er den minste av krigen. Vekten av en godt matet drake på høsten er ikke mer enn 450 g, og ender er enda mindre. Kroppslengden er bare 3,3-3,8 cm. Spenningen av draksens smale vinger er opptil 6,4 cm.

En flåteflåte er i stand til å ta av fra vannet uten løp.

I tealene er det uvanlige vinger, spisset i enden, slik at de kan skyve inn i luften, uten løpestart fra vann og land, med et vertikalt lys. Flyet er raskt, full av svinger, landingen er stille. Vingenes struktur og den lille størrelsen gjør at tealene kan bosette seg i de tetteste tettsteder for å finne mat på bankene som er oversvømmet av flom.

Sommerklæren til menn og kvinner er nesten den samme og ganske beskjeden, så du bør vite hvordan du skiller anden fra draken. Bakgrunnen til bakgrunnen - mørk brun, underlivslys med mørke flekker. Det er lett å skille dem fra andre villender av det iriserende smaragdspeglet på vingene.

Grooming en kvinnelig drake endres i flere uker. Han "endrer" i en lys brudekjole. Den lille kroppen blir motley grå. Hodet blir rustet. På hodet er det klart to grønne striper iriserende med blå og rød fargetone, konvergerende på sidene på baksiden av hodet. Stripene er vakkert skissert med en hvit kant, går fra øynene til nebbet. I paringsperioden erklærer drake seg ringende, tinkling, strumming whistling "hrayuk".

Teether teal

Teal-crackle (korostolek, blå-winged teal) er litt større enn fløyte. Vekten av en tett, godt matet kropp kommer til et halvt kilo. Fuglene fikk navnet sitt for vekkerklæringen av vingene, utgitt under de gamblingparrende duellflytene av drakes, den ene etter den andre, og den knirkete rykkete quacking "Crerr-Kerrrerr", "Knek".

Treskunkov fra fløyter skiller seg lett ut av en lengre mørk grå nebb med en gulaktig oransje base.

Teal klokke (kappe) bor i Sibir og Fjernøsten. En drake i paringsesongen kan godt konkurrere med skjønnheten og effekten av en whistler. På hodet på en mann er en svart lue, dekorert på sidene med en gylden stripe som blir til et smaragd speil og er skissert med hvite og sorte striper. Brystmettet rosa farge. Kroppen på sidene er blå.

Teal karokun ser veldig elegant ut.

Drakes er snakkesalige. På flukt og på vannet roper de stadig høyt "cloc-clo-clo". Brun-gråbrune hunner utmerker seg med hvite markeringer ved foten av nebbet og en dobbel sort-hvitt stripe langs øyelinjen.

Det er viktig! Vanligvis ligger klostunens migreringsbaner over risfeltene der fugler elsker å mate. Beskytter høsten, bønnene legger garn og forgift fuglene med gift, på grunn av hvor mange teal-clotuns er stadig avtagende.

Marmorert Teal

Marmorert teal - truet utsikt. I Russland, blomstring nestet i Volga deltaet, på små innsjøer i det kaspiske lavlandet. Det siste møtet med marmoralmer ble registrert i 1984, rasen dør ut, da anden Gogol en gang forsvant.

Veie fugler fra 400 til 600 g. I motsetning til deres stipendiater, kan de dykke dypt og liker å sitte på trær. Fordøyet er marmorert, gråbrun med hvite flekker, nesten det samme hos menn og kvinner.

Habitat og habitat

Whistlers og torsk lever praktisk talt over hele territoriet i Russland. Om vinteren flyr de i sør og vest for Europa, Asia Minor og Middelhavet. For vinteren, gir avløpene som foretrekker de nordlige feriestedene at ekkene beveger seg nærmere sør.

For vinterfugler velger innsjøer, flomeng, elvdeler, overgrodde bukter. På nesesteder setter de seg på små reservoar med ikke-flytende vann i en skog-steppe, tundra og skog-tundra stripe. De liker myrer som er dekket med sedge og siv.

Feed base

Å samle mat teal bokstavelig talt "stå på hodet." De nedsenker hodene sine i vannet, hevet halen høyt over overflaten. Fôringsmåten er typisk for mange arter av ville ender - de "klikker" nebbet, passerer vann og slam gjennom nebbet, drenerer næringsstoffer, eller samler mat fra bakken.

Tealer feed på alt som finnes i bakvannene.

I kostholdet av teals inkluderer:

  • frø, røtter, myke partikler av planter som vokser langs kysten og i vannet,
  • larver og voksne akvatiske insekter,
  • små muslinger,
  • ormer,
  • små krepsdyr,
  • duckweed,
  • frokostblandinger.

Parring spill

Ekteskapsritualene til tealene er komplekse og lange. Først "draper" drakene i nærheten av den valgte. Viser av speil på vingene, fløyter høyt, flapping vinger. Kvinnen reagerer på grooming med en stille quack. Hanner under parring spill tar ofte til luften og sirkler lang tid over ender, og blir et godt mål.

Det er viktig! Teals - Duck Long-Livers. Maksimal registrert fuglalder er 21 år.

Hjemmedaler arrangerer i en avstand på ikke mer enn 150 meter fra vannet. Men når kyllingene dukker opp, faller vannet, og de må reise lenge nok til å nå vannet. Av sikkerhetsmessige grunner er ender triple reder i nærheten av hverandre, og danner små bosetninger.

For kvinnelige reir velger:

  • tette tykkelser av sedge, manna, rush eller bregne,
  • windbreaks, heaps of brushwood,
  • kystalder, pilbusker,
  • hummocky,
  • tykk furu, gran undervekst.

Dukker dig i små jord i tørr jord, legger ut bunnen med høy, kvist og tørre blader. De bygger en fjærvals og ned rundt hele omkretsen, hvorav de legger et ekstra søppel i selve rede.

Størrelsen på reir i teal varierer litt:

  • nestdiameter - 14-18 cm,
  • brettdiameter - 12-15 cm,
  • skuffedybde - 8-10 cm,
  • sidens høyde er 7-10 cm.

And, avhengig av arten, ligger fra 8 til 15 egg. Egg av teal matt, glatt, liten. Fargen er hvit, lys oliven, krem, oker. I fløyter er eggene runde, og i kjeks er de langstrakte.

Hvor mange ender sitter på eggene? På clutchen sitter kvinnen alene i 21-24 dager. Drakes forlater kjærester umiddelbart etter å ha lagt det siste egget, samles i "gutter" flokker og avreise for steder med sesongmessig smelting. Hunnene bytter fjæren etter at kyllingene står på vingen.

I sørlige Russland pierger ørn skallet i mai-juni, i nord - i juli. Hatching kyllinger er dekket med fluff, på toppen av kroppen er grønn-brun, bunnen gulaktig-grå. Pukhovichki ganske levedyktig. Umiddelbart etter fødselen er de energiske, de beveger seg raskt på land og på vann, de er i stand til å forage seg selv, de dykker perfekt, men med alderen forsvinner denne ferdigheten.

I måneden begynner kyllingene å stå på vingen og foretar kortflyvninger fra reservoaret til reservoaret. Etter at avkomene blir helt uavhengige, kommer tealene som erstatter fjæren, sammen i flokker og begynner å vandre til fôrstedene før begynnelsen av høstmigrasjonen i september-november.

Beskrivelse og variasjoner

River ender mye. Arter varierer i kroppsstørrelse, fjærfarge, vaner. Teal duck er den minste i denne kategorien. Fuglen er etterspurt fordi den er funnet overalt.

Ulike underarter finnes både i sør og i Fjernøsten. Unntaket er de kalde nordområdene. Eendene fikk navnet sitt på grunn av lyden som ble produsert under kommunikasjon - "chirk-teal". funksjoner:

  • kropps lengde - ca 35 cm på kvinner, ca 40 cm i drakes,
  • kroppsvekt - 300-600 g,
  • Drake er større enn and, har en lysere farge.

Advarsel! Fargingen av fuglen er lysere bare i paringsperioden. Resten av tiden ligner draken sin blekgrå kvinne. Bare fargen på fjærspegelen på vingen forblir uendret.

  1. Teal. Draken er preget av en horisontal, blågrønn stripe nær øynene. Resten av hodet er brunrødt. Massen av voksne: 280-390 g (drake) og 200-360 g (kvinne).
  2. Garganey. Den har en tydelig hvit stripe på hodet. Hunnene er lettere enn fløyte.
  3. Gulkinnand. Større enn andre arter av tealder. Massen av en voksen person når 0,6 kg. På hodet av den mannlige gyldne smaragdmønsteret. Det reir i Nord-Asia og Fjernøsten. Ganske en sjelden gjest i jaktområdet, så det er veldig verdifullt.
  4. Marmorert Teal Også ganske stor fugl (0,4-0,6 kg). I kvinne og drake om samme farge. Hvite og svarte fjær er foldet slik at de ligner marmor. Dessuten er underartene kjent som den smale nesen på grunn av den karakteristiske formen på nebbet. Det er enda sjeldnere enn cloctun. Av naturen til denne anda er det mest tillitsfulle og skremmende.

Underarter Funksjoner

Ulike typer tealer er preget av stemmer:

  • whistling whistling,
  • knitrende sprekker,
  • kloktun publiserer døve gurgling lyder,
  • marmor ender stille "streik kraftig".

Duck nesting fortsetter i flere uker i februar-mars. Noen fuglearter viser interessante parringsspill. Videre søker drakes noen ganger representanter for andre villdyr.

Torskfisk er veldig aktiv under avl, ekteskapsceremoni er støyende: fugler gjør høye, snappete lyder. Ikke en søker tar seg av en and på en gang. Drakene av denne underarten er lokket av en lokk av kvinner og andfugl. Whistlers har et langt ekteskapsritual. Den består av komplisert pa i luften og på bakken. Etter parring snurrer draken sakte over kvinnen og blir et enkelt mål.

Alle typer fugler bygger sine hekker i gress, reed senger eller busker i nærheten av vannlegemer. Marmorert teal avtar noen ganger på et tre. Avkomene tilpasser seg raskt og stiger på vingen til begynnelsen av jaktsesongen. Unntaket er kloktuna-eendinger, som utvikler seg sakte.

Andre egenskaper av andens variasjon

Teals er i stand til å fly raskt, lett å manøvrere i himmelen. Ved synet av vann og i faretiden faller de øyeblikkelig ned som en stein og dykker dypt. Vannfugl kan også ta av seg vertikalt. Hemmeligheten til slik ferdighet er i vingenees spesielle form.

Advarsel! Whistlers - speed flyers. På grunn av dette har de blitt et populært spill for sportsjakt. Smal-billed teals er de beste dybdefunnene.

Det strømmer på elven arter av plante og dyr mat (bløtdyr, insekter). Ved slutten av sommeren får fuglen fett. К середине осени сбивается в большие стаи и улетает в тёплые края. Представители этой разновидности покидают родные места позднее других утиных собратьев, и возвращаются часто позже других.

Мясо уток чирков, по мнению охотников, вкуснее, нежели у кряковой разновидности. Det omfattende spekteret av liv og det høye antallet whistlers og jigglers gjorde fugler et populært spill for ulike typer jakt. Mest sannsynlig å finne denne anda nær rolige overgrodd dammer og innsjøer med stillestående vann.

funksjonen

Vekten som flåten fester opp, er fem hundre gram. Anden har smale vinger som er skarpe på slutten. Denne naturlige eiendommen gav fuglen muligheten til å stige kraftig oppover. Vinger hjelper henne med å komme i et hvilket som helst terreng. Distinguished av upretensiøs innhold, lever eend i alle regionene i vårt land. Sann unngår spesielt kalde klimasoner. De ligger i nærheten av innsjøer og marshland, hvor de kan finne mat for seg selv uten for mye problemer.

Utseendet til duck-fløyten skiller dem fra andre med en kort kropp, skarpe vinger og en liten nakke. Fargen på den mannlige anda inkluderer grønn, gul og grå. På hodet er dominert av brun med en grønn stripe som passerer midt i det brune stedet.

Det er også en grønn stripe på vingene. Når fjæren endrer seg, er hannene overveiende grå. Den mannlige flåten har en svart nebb og skinnende fjær.

Den reproduktive alderen av en and kommer på ett år gammel, men de begynner reproduksjon senere. Med slutten av frost, fortsetter ender til parringene.

Mann fløyte har en lys farge.

De fikk et særegent navn takket være stemmen. Hanen i perioden med paringspill gjør en fløyte stemme. Den mannlige flåten feiler senket hodet inn i sjøen, vipper hodet med stemmen sin, lokker hunnene. Stemmen blir brukt av fuglen utelukkende under forfølgelsesperioden. En stemme er en mannens måte å tiltrekke seg en kvinne med som de vil skape avkom.

Karakteristiske trekk ved arten:

  • holdere av spesielle stemmer bosette seg i små grupper,
  • Resten er krøllet nær reservoarer,
  • De trekker ut bunnen for reiret og sprer det ut med gress, blader eller grener,
  • en fugl sprer sine fjær rundt nesen,
  • for legging la opp til ti egg
  • varigheten av inkubasjon varer i tjuefire dager,
  • fra fødselen ildlinger er hardy,
  • En måned senere begynner ildene å fly.

Teal fløyte kan ikke uten dammer

Bosted

Personer bor hovedsakelig i nordområdene, men konsentrerer også seg i sør. Steder med overdreven subzero temperaturer dukke foretrekker å unngå. Terrenget av tundra og stepper i kombinasjon med skogs soner er ideelle for å imøtekomme whistlerbefolkningen.

Når behovet for forplantning kommer, kommer ankorene nær reservoarer med stillestående vann. Slike vannområder gir ender muligheten til å mate seg selv.

I den kalde årstiden spiser ender vegetabilsk mat, i den varme årstiden foretrekker de et dyr diett. Animal feed for ender er ormer og insekter.

Dette er en vilt art av ender som tilhører slektningen av teal eller mallard. De er hardy og ikke krevende. Endurance visning på høyt nivå. Representanter for arten har krevende utseende data og en bestemt stemme.

Fløyte raser avkom på stående vann

Fugler for å overvintre flyr til de sørlige områdene, velge en sump og vannområde. Etter å ha startet avl, bosetter fuglene seg på ett sted til deres avkom blir uavhengige. Nyfødte trenger ikke særlig omsorg og oppmerksomhet fra foreldrene sine. Etter en kort tid, får barna ferdighetene til å fly. Foreldre tar vare på sine barn litt mer til sistnevnte blir trygg på flyet og uavhengig i kostholdet.

Vakre og interessante representanter for arten tiltrekker seg deres miniatyr og klær.

Hva spiser

Tealer feed på både plante og dyrefoder. Sammensetningen av vegetabilsk mat inkluderer grønne deler av planter og deres frø, hovedsakelig akvatiske planter og dyr - vannlevende hvirvelløse dyr. De fleste matfuglene funnet i vannet. Tealer setter hulet i vann og drenerer mat fra vann. På bakken beveger disse engene seg plutselig på sine korte ben, waddling og tedler gresset på jakt etter mat. Små tealier som bor på reservoarer fjernt fra bosetninger, gå på jakt etter mat om dagen. Fugler svømmer i vannet, samler sine spiselige deler av planter og insekter med sine nebber. På sommeren spiser tealene på dyrefoder - dragonfly larver, caddisflies og vannmålere.

RESIDENSER

Blåfløyten ligger langs bredden av reservoarene som ligger i skog- eller skogsstøppebeltet. Denne vannfuglen foretrekker svampete vannkropper, noen ganger reir langs bredden av langsomme elver. Grønnfisken produserer det meste av maten i vannet. Teal reir er vanligvis arrangert blant tett kystvegetasjon. Om vinteren går de sammen i store flokker med andre vannfugler og holder på elver, store innsjøer, i elvene og på kysten.

REPRODUCTION

Med begynnelsen av hekkerperioden er draken kledd i en imponerende parringskjole. Hodet, halsen og øvre halsen blir solbrune. Sidene på hodet er farget blåaktig-grønn med en kobberrød fargetone. Bakken og vingene til en drake er grå med svarte tverrgående bekker. Hans underkropp er lettere. På vinger er lyse grønne speil tilstrekkelig tildelt.

Tvinge tealer fløyter som marshmallows. Drakes i nestingen er aggressivt plassert mot sine rivaler. Men i motsetning til andre ender beskytter ikke mannekalderen sin plot. Par er dannet på vintering. Mann og kvinne flyr sammen på jakt etter et redeested. Resten skal være godt dekket blant gressletter eller kystbusker. Med brystet ser hun ut til å bli "skrudd" i bakken, og arrangerer et hull hvor eggene legges. Brettet er foret med gressblad. I full legging kan det være fra 8 til 11 egg. Bare hunker inkuberer egg.

I de sørlige områdene vises kyllingene i slutten av mai - tidlig i juni og i nord - i juli. Etter at kyllingene som kom ut av eggene, brenner det med ånd dem til vannet. Pukhovichki fra den første dagen i livet svømmer godt og dykker.

INTERESSERENDE FAKTA, INFORMASJON.

  • Hanner av teal molt i juni eller i juli, kvinner - i august eller september. Utenfor hekkerperioden er draken nesten den samme som anden, men i parringsperioden ser den ut av anden i all sin herlighet.
  • Små tealene flyr veldig fort, noe som tiltrekker jegerens spesielle oppmerksomhet. De er jaktet for sportsinteresse. I Spania, Italia og andre europeiske land blir halvparten av fløytebenspopulasjonen per år drept av jegere.
  • Til og med et par tusenfugler går ofte med bachelorgrupper. Under fengsel går de ofte tilbake til tokovische.
  • Kvinnen, som skal lete etter mat, dekker eggene i reiret med et mørkt teppe.

KARAKTERISTISKE EGENSKAPER AV KRISTISK WAFER. BESKRIVELSE

flight: Blåfløyten skiller seg fra andre arter ved sine smale og skarpe vinger. Denne funksjonen gir fuglen den raskeste flyten. Grønnfløyten flyver nesten stille, med hyppige kroppssvingninger. Denne anda kan ta av fra vann og land nesten vertikalt oppover.

murverk: 8-11 gule eller hvite egg. Hunnen skuffer nestbrettet med blader og gress. På slutten av klekking vises en knute av mørk ned i den.

Drake: Mannfjær er veldig lys. Hodet, halsen og overdelen av nakken er rødbrune foran, sidene på hodet er blågrønne med en kobberrød fargetone. Brystlamper med brune flekker. Rygg og sider er grå med svarte tverrstrømmer. På vingen er et tofargespeil.

duck: som hunnene til andre ender, er farget ganske beskjeden. Antrekket fungerer som en utmerket forkledning.


- Nesting
- Vintering

Hvor den bor

Den nesting regionen av flåteflåten er ganske stor - det meste av Sentral-Asia, Mongolia, Manchuria og Japan, det kommer sør i Vest-Europa.

BESKYTTELSE OG PRESERVASJON

I dag er tallene ganske mange, men små reservoarer der de nestene forsvinner. For å unngå en reduksjon i antallet av disse fuglene, må du også begrense jakten på dem.

Teal fløyte. Fugler av Brateevograd. Video (00:00:45)

I løpet av de siste ti årene ble denne lille matet på Gorodnya-elven i et parkområde i den gamle Neti-elven. Hovedårsaken til koblingenes eller småendens død i Moskva er de grå kråka, som i april-mai er spesielt aktivt på å utforske bredden av skogreservoarene. Men i dette området, fra Borisovdammen til garasjen, er det mange mennesker som skremmer kråkene med sine mange forestillinger.
Tealer hoper opp hele året rundt på begge breddene av Moskva-elven fra begynnelsen av Maryinsky Park til sving til samtalene. Om vinteren, på jakt etter fôring, flyr de inn i boligområder i Maryino og Brateevo.

Kontinentale fugler Teal fløyte. Video (00:01:39)

vannfugler fra and-familien. Den minste av elven, det regnes som vanlig og en av de mest tallrike innenfor rammen av dens habitat. Det reir i det nordlige og tempererte klimaet i Eurasia, inkludert nesten hele territoriet i Russland (med unntak av de ekstreme nordområdene i Sibirien). I tillegg, i noen publikasjoner, betraktes den grønne vingede kronen som lever i Nord-Amerika som en underart av flåten, men den endelige konsensus om separasjon av disse to artene er ennå ikke nådd. Nesten overalt, vandrende fugle vintre i vest og sør for hekkerområdet: i Vest-og Sør-Europa, Afrika, Sør og Sørøst-Asia. Den spiser på dyr og plantefôr. Raser i separate par, resten av tiden fører pakker liv. Hensikten med kommersiell jakt.

Se på videoen: WHY Color Grade TEAL And ORANGE?!?! (April 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org